Per tal de conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de la inclusió social, creem aquestes Jornades Inclusives i Singulars, adreçant-nos al futur, a les escoles, on alternarem activitats d’aula amb activitats esportives.

Vols més informació sobre les Jornades de Capaç i Vàlida? Posa’t en contacte amb nosaltres!

Jornades Inclusives a l'Escola Joan Sanpera i Torras

Els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril vam tenir l’oportunitat de portar als alumnes de 6è de primària de l’Escola Joan Sanpera i Torras, les nostres Jornades Inclusives i Singulars. Els vam apropoar a noves realitats i vam poder realitzar algunes activitats ajudant-los a trencar prejudicis i estereotips per tal de canviar la mirada que hi ha actualment envers la discapacitat.

En aquestes Jornades ens van acompanyar la Jana Arimany, la Ingrid Ruiz i el Dario Salcedo que van ser fonamentals per fer arribar el missatge a tots i totes les alumnes.

Col·laboracions com les que tenim amb les empreses Pocurull i Retorn, ens ajuden a fer-ho possible!

Jornades Inclusives a l'Escola El Ginebró

Els dies 1 i 2 de març, les i els alumnes del Cicle Mitjà d’Esports de l’Escola El Ginebró, van gaudir de les Jornades Inclusives de Capaç i Vàlida. Van poder conèixer i practicar esports com el Golbol, el Vòlei adaptat i el Tennis en cadira de rodes. La Jornada va anar acompanyada de xerrades molt interessants del Pau Navarro i del Mario Roque, joves amb lesions medul·lars molt recents que ja tenen l’objectiu de participar en uns Jocs Paralímpics, el Pau en ciclisme i el Mario en tennis.

També cal destacar la participació de la Marina, respresentant de la Fundació del Tennis Català, que va realitzar una explicació molt professional del tennis en cadira de rodes.

Opinions de les i els alumnes

Galeria

Jornades Inclusives a l'Escola El Jardí

Els nens i nenes de l’Escola Jardí de Granollers han estat la primera escola en rebre a la Jana Arimany. Han pogut conèixer una realitat diferent i preguntar-li tot allò que els encuriosa.