Em dic Pau Navarro, tinc 19 anys i sóc de Granollers. El dia 17 de setembre de 2018 vaig tenir un accident de tràfic anant a veure un partit del Girona. Com a conseqüència em vaig trencar tres vèrtebres, la qual cosa em va provocar una lesió medul·lar cervical. Des d’aquell dia vaig amb cadira de rodes.

El procés de després de l’operació va passar per estar 40 dies ingressat a la Vall d’Hebron i 8 mesos fent rehabilitació a l’Institut Guttmann, on em van ensenyar a fer-ho tot de nou: aixecar-me del llit, dutxar-me, vestir-me,… en definitiva, començar de zero.

Actualment he reprès els meus estudis universitaris i sóc entrenador d’handbol. La passió per l’handbol no és una novetat, des de petit ja militava a les categories inferiors del Balonmano Granollers (BMG), fins arribar a ser el capità de la categoria Juvenil. No he perdut l’afició per l’esport, practico tennis i rugby amb cadira de rodes.

Faig xerrades als instituts per conscienciar dels perills de la carretera. M’he tret el carnet de cotxe adaptat i fa res que he començat a conduir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *