Aquesta setmana la Jana ha sortit a El Periódico fent difusió del projecte PARTICIPA de l’Institut Guttmann.

“Hauries d’haver avisat que vas amb cadira de rodes”. Aquesta frase descriu una de les barreres socials, sovint invisibles, que restringeixen la vida de les persones que tenim una discapacitat.

A l’article d’El Periódico que es va publicar ahir en l’edició impresa, posem diversos exemples que, sense adonar-nos, poden suposar una discriminació, i reflexionem sobre el camí que ens queda per convertir-nos en una societat plenament inclusiva i justa envers la discapacitat.

Precisament és aquest l’objectiu que persegueix el projecte PARTICIPA impulsat per l’Institut Guttmann. Mitjançant la participació d’una cohort mínima de 1.000 voluntaris, tots ells majors d’edat i amb una discapacitat, es pretén recollir informació real sobre aquells factors que dificulten o faciliten la seva participació en la comunitat.

L’objectiu final? Utilitzar l’evidència per avançar cap a un canvi social real.

Des de Capaç i Vàlida animem a aquelles persones amb discapacitat que estiguin interessades en formar part del canvi, a registrar-se a participa.guttmann.com per fer créixer aquest projecte! Registra’t a participa.guttmann.com i PARTICIPA!

Et deixem l’article sencer a continuació:
https://lnkd.in/d-GZXhs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *