Visibilitat i apoderament per xarxes socials

Donem visibilitat i apoderem a persones amb diversitat funcional per tal de contribuir en diversificar el que és normal i impulsar la inclusió social, a través de vídeos, imatges i entrevistes a les nostres xarxes socials.

Jornades Inclusives i Singulars a les escoles

Per tal de conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de la inclusió social, creem aquestes Jornades Inclusives i Singulars, adreçant-nos al futur, a les escoles, on alternarem activitats d’aula amb activitats esportives.

Col·laborem amb la Investigació de Guttmann

Vols ajudar amb la Investigació de Guttmann? Aquest és el teu lloc, tot el que donis en aquest projecte anirà destinat a l’Institut Guttmann per contribuïr en la Investigació.

Recliclatge de cadires de rodes i material

Som conscients de l’augment del cost de vida que provoca la diversitat funcional i per aquest motiu seguim treballant sobre aquest projecte. L’objectiu és reciclar material i cadires de rodes que puguin utilitzar persones amb pocs recursos econòmics.

Donació de material a una escola del Perú

Una escola del Perú amb molts pocs recursos i especialitzada en diversitat funcional, Nuestra Señora “Anta” del Rosario, va demanar ajuda per recol·lectar una sèrie de material que necessitaven.

Així doncs, el dia 15 de desembre de 2019, ens vam unir a la iniciativa d’Aurea, fent una crida per recol·lectar tot el material possible. I així ho vam fer, i gràcies a la implicació de la gent, ho vam fer possible.

Jornades de concienciació i sensibilització a l’Escola Jardí de Granollers

Els nens i nenes de l’Escola Jardí de Granollers han estat la primera escola en rebre a la Jana Arimany. Han pogut conèixer una realitat diferent i preguntar-li tot allò que els encuriosa.