Què fem?

Capaç i Vàlida és una organització sense ànim de lucre que neix el 2019 amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de la inclusió social. Ho fem adreçant-nos al futur, a les escoles, mitjançant unes Jornades Inclusives i Singulars que considerem la nostra raó de ser. En aquestes Jornades s’alternen les activitats a l’aula i les activitats a l’exterior, on ensenyem diferents esports adaptats i en practiquem alguns.

A més, donem visibilitat i apoderem a les persones amb diversitat funcional, principalment a través del nostre compte d’Instagram @civ_org, on publiquem imatges de conscienciació i vídeos que mostren diferents realitats que segur que us agradarà conèixer.

Qui som?

El nostre equip està format per un grup de joves que creu fermament en la igualtat d’oportunitats i en la inclusió social. Pensem que la necessitat d’un programa que es dirigeixi directament a les escoles per conscienciar sobre aquest tema és imprescindible. Coneixem la millora que ha fet l’escola en aquest sentit i volem ser una força més que ajudi a determinar aquest canvi.

Aquest projecte neix de la mà de la Jana Arimany. Una caiguda a les terrasses d’arròs d’Ubud (Bali, Indonèsia) el 6 d’octubre de 2017, li va provocar una lesió medul·lar. A partir d’aquell moment conviu amb la seva cadira de rodes i vol canviar la visió actual que hi ha de la discapacitat.

Jana Arimany
Fundadora
FacebookInstagramLinkedIn
Gerard Soler
Coordinador d'Audiovisuals
FacebookInstagramLinkedIn
Maria Cayuela
Coordinadora de les Jornades Inclusives
FacebookInstagramLinkedIn
Pau Navarro
Coordinador d'activitats esportives
FacebookInstagramTwitter